Wel eens bij een kerkdienst geweest? Hoe vond je dat? Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar over het algemeen is dit best een lange zit en is niet alles wat er gezegd wordt altijd goed te volgen. Daarom is er Tienerdienst bedacht. Dit is ook een kerkdienst, maar dan alleen met leeftijdsgenoten. Tieners denken vaak net wat sneller dan volwassenen, vinden het leuk om de social media te gebruiken, willen luisteren afwisselen met zelf meepraten, enz. Dit is er allemaal!

Hieronder kun je lezen waar en wanneer er in Assen Tienerdienst is

Tienerdienst Kloosterveen

In Kloosterveen is er één keer in de maand een tienerdienst voor alle mensen van het Voortgezet Onderwijs. Dit jaar is het op 3 november en 1 december. Je hoeft hier niet een uur te luisteren en te zingen maar bent in gesprek over het geloof, of doet iets actiefs. Laat je verrassen en kom langs om 10.00 uur in de Kloosterveste Vesteplein 5 Kloosterveen-Assen.  Het is in de ruimte boven de kerk en de thee staat klaar! Misja, Geert en Alexander.

Tienerdienst Jozefkerk

Tijdens de “gewone kerkdienst” houden we elke 3de zondag van de maand een Tienerdienst voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. Het doel van de Tienerdienst is om God, andere tieners, maar ook de kerk beter te leren kennen en te begrijpen op een manier die jou  aanspreekt. Er is elke keer een thema, en dit kan over van alles gaan. Je kunt je eigen inbreng hebben. Leuk om een keer te gaan kijken!
Collardslaan 2a, 9401 GZ Assen